ProDiag B.V. wordt vormgegeven door de volgende professionals:

  • Anton Pruijssers

Just Justa fotografie

Met 25 jaar ervaring in de commerciële Healthcare, geeft Anton vorm aan ProDiag B.V.. Hij heeft die ervaring opgedaan bij en met vooraanstaande organisaties als Roche Diagnostics, Roche Pharma, PharmAccess International, Hitachi PHVC, InTec Products en andere organisaties als consultant en interim manager.

Vanuit de holding van ProDiag B.V. (Anton Pruijssers Management Group B.V.), voert Anton wereldwijd consultancy en interim management opdrachten uit voor klanten en zit daarmee op de voorste rij vooraan om de product portefeuille van ProDiag verder uit te breiden.

Anton heeft Bewegingswetenschappen en bedrijfskunde gestudeerd aan respectievelijk de Vrije Universiteit in Amsterdam en de Rotterdam School of Management in (uiteraard) Rotterdam.

Hij houdt van alle soorten muziek en watersport, wintersport en tennis

  • Anna Theuvenet: Manager Business Development and Legal Counsel

Anna is opgegroeid in Nepal. Haar ouders werkten daar als arts in een lepra ziekenhuis. Eenmaal terug in Nederland studeerde zij Internationaal Recht aan de Universiteit van Maastricht. Ontwikkelingswerk werd met de paplepel ingegoten en het was daarom ook geen verrassing dat ze haar carrière begon als Proces Manager bij het Medical Credit Fund (MCF). Het MCF verstrekt micro kredieten aan gezondheidsinstellingen in Sub-Sahara Afrika om de kwaliteit van zorg te verbeteren en toegankelijker te maken voor de armen. Haar Sub-Sahara Afrika ervaringen heeft ze mogen uitbreiden toen ze als consultant diverse projecten heeft gedaan voor o.a. PharmAccess, SafeCare, InTec Products en het Joep Lange Institute for Global Health and Development. Momenteel woont ze in Oeganda.

  • DJ team: Operations & Logistics
  • Elvera Keurhorst: Product Specialist PCR

Elvera heeft 2 jaar ervaring in een klinisch chemisch lab in een groot regionaal ziekenhuis. In deze 2 jaar heeft zij meegewerkt aan het implementeren van gerobotiseerde labopstelling met track systemen en was verantwoordelijk voor documentatie en training. Elvera heeft een BSc in Biology & Chemical Research met speciale aandacht op genen en virussen. Ze bezit een drive om technieken, instrumenten of problemen volledig te willen doorgronden. Ze vindt het fijn om een positieve impact te kunnen hebben op leven en gezondheid van mensen.

  • Gerhard Beltman: Technical Service Engineer

Gerhard heeft al ruim 25 jaar ervaring in het onderhouden, repareren, en reviseren van machines. Gerhard is opgeleid als chemisch laborant en heeft door scholing kennis opgedaan in de vakgebieden: elektronica, besturingstechniek, elektrische installaties, hydrauliek, Pneumatiek en mechanische systemen.

  • John Pruijssers: zorgt voor nette boekhouding en externe verslaglegging.
  • Joris Kramer van Emazing: Website development
  • Vormgeving & dtp studio: H2R+ in Deventer

Adviseurs

  • Jan van den Boer: commercieel en all-round adviseur