ProDiag B.V. wordt vormgegeven door de volgende professionals:

 • Anton Pruijssers, CEO 

Just Justa fotografie

Met 25 jaar ervaring in de commerciële Healthcare, geeft Anton vorm aan ProDiag B.V.. Hij heeft die ervaring opgedaan bij en met vooraanstaande organisaties als Roche Diagnostics, Roche Pharma, PharmAccess International, Hitachi PHVC, InTec Products en andere organisaties als consultant en interim manager. Vanuit de holding van ProDiag B.V. (Anton Pruijssers Management Group B.V.), voert Anton wereldwijd consultancy en interim management opdrachten uit voor klanten en zit daarmee op de voorste rij vooraan om de product portefeuille van ProDiag verder uit te breiden. Anton heeft Bewegingswetenschappen en bedrijfskunde gestudeerd aan respectievelijk de Vrije Universiteit in Amsterdam en de Rotterdam School of Management in (uiteraard) Rotterdam. Hij houdt van alle soorten muziek en watersport, wintersport en tennis.

 • Anna Theuvenet: Manager Business Development and Legal Counsel

Anna is opgegroeid in Nepal. Haar ouders werkten daar als arts in een lepra ziekenhuis. Eenmaal terug in Nederland studeerde zij Internationaal Recht aan de Universiteit van Maastricht. Ontwikkelingswerk werd met de paplepel ingegoten en het was daarom ook geen verrassing dat ze haar carrière begon als Proces Manager bij het Medical Credit Fund (MCF). Het MCF verstrekt micro kredieten aan gezondheidsinstellingen in Sub-Sahara Afrika om de kwaliteit van zorg te verbeteren en toegankelijker te maken voor de armen. Haar Sub-Sahara Afrika ervaringen heeft ze mogen uitbreiden toen ze als consultant diverse projecten heeft gedaan voor o.a. PharmAccess, SafeCare, InTec Products en het Joep Lange Institute for Global Health and Development. Momenteel woont ze in Oeganda waar ze het ProDiag Afrika Office bestuurt met Oscar Ssuna Walumgebe.

 • Oscar Ssuna Walumgebe: Sales Manager Africa

Oscar woonde zes jaar in Kaapstad, Zuid-Afrika, waar hij werkte als allrounder in de outdoor festival industrie. Tijdens deze periode behaalde hij een certificaat voor Marketing & Sales aan de Universiteit van Zuid-Afrika (UNISA). In 2016 keerde hij terug naar Oeganda, waar hij een baan kreeg aangeboden bij Majestic Brands als hoofd van het Business Development team. Majestic Brands valt onder het koninkrijk van de Buganda (de grootste stam in Oeganda), hij werkte hier t/m januari 2021. Momenteel leidt hij, samen met Anna Theuvenet het kantoor van ProDiag Afrika in Oeganda. Oscar is geïnteresseerd in de culturele en traditionele aspecten van intellectueel eigendom, muziek, festivals en hardlopen.

 • Xavier Hermant: International Sales Manager

Geboren in Parijs in 1976, een sociaal en empathisch persoon die geniet van het leven!
Xavier heeft altijd gewerkt in de medische apparatuur en diagnostiek sector, hij heeft voor verschillende bedrijven gewerkt met een gevarieerde grootte, binnen deze bedrijven heeft hij functies gehad in sales, marketing en sales management. Hij is van nature erg nieuwsgierig en krijgt energie van het contact met andere mensen, hij geniet ervan om mensen beter te leren kennen en om samen verder te groeien. Om Xavier’s batterijen écht goed op te laden is interactie met mensen cruciaal, daarnaast heeft Xavier een positieve mindset en deelt hij graag zijn ideeën met anderen. Xavier: “Life is short and fragile, so living consciously and making the most of every moment is crucial.” Zijn doel is om mee te werken aan de internationale groei van ProDiag en om een blijvende geschiedenis op te bouwen met het team. Zijn vrije tijd vult hij graag met sport en natuur, hij houdt ervan om lange afstanden te hardlopen, te sneeuw boarden en te wandelen met zijn familie.

 • John van de Kerkhof: Manager Logistics
 • Manon Boone: Product Manager
 • Julia Eppink: Product Specialist PCR

Julia heeft na haar BSc in Biologie en Medische Research behaald te hebben gewerkt voor verschillende moleculairbiologische bedrijven. Hierdoor heeft ze veel ervaring met onder andere PCR gerelateerde technieken opgedaan. Julia houdt ervan om haar kennis te vertalen naar trainingen en uitleg te geven aan anderen. Ook gaat ze uitdagende problemen niet uit de weg en houdt ze ervan om op een creatieve manier oplossingen te bedenken. Julia’s belangrijkste drijfveer is het helpen en ondersteunen van anderen en daarmee bij te dragen aan een gezondere en betere wereld.

 • Oscar Smits: Product Specialist PCR

Na het voltooien van zijn Bachelor Biologie en Medisch Laboratorium Onderzoek heeft Oscar gewerkt bij verschillende lab gerelateerde bedrijven. Hier heeft hij gewerkt aan veel verschillende onderdelen van het lab waaronder het beheren van lab apparatuur, quality assurance en het werken als een technician. Hij is gestart bij ProDiag om het team te helpen met zijn verkregen kennis van verschillende PCR gerelateerde workflows maar ook met zijn kennis van allerlei pipetteer robots.

 • Gerhard Beltman: Technical Service Engineer

Gerhard heeft al ruim 25 jaar ervaring in het onderhouden, repareren, en reviseren van machines. Gerhard is opgeleid als chemisch laborant en heeft door scholing kennis opgedaan in de vakgebieden: elektronica, besturingstechniek, elektrische installaties, hydrauliek, Pneumatiek en mechanische systemen.

 • John Pruijssers: zorgt voor nette boekhouding en externe verslaglegging

Externe partners: 

 • Joris Kramer van Emazing: Website development
 • Susanne Dusink H2R+: vormgeving & DTP studio

Adviseurs

 • Jan van den Boer: commercieel en all-round adviseur