Onze SARS-CoV-2 Antigeen Sneltest is toegevoegd aan de HSC lijst van de Europese Unie!

Onze SARS-CoV-2 Antigeen Sneltest is toegevoegd aan de laatste versie van de “Common list of Covid-19 rapid antigen tests”. Deze aanbevelingslijst is ontwikkeld door de Health Security Committee (HSC) van de Europese Unie en is voor het laatst geüpdatet op 21 oktober 2021. 

De HSC is in 2001 opgezet als adviesorgaan na een aanvraag van de gezondheidsministers van de Europese Unie. Sindsdien zijn zij betrokken bij het ondersteunen van de coordinatie van verschillende gezondheidsgerelateerde dossiers op Europees niveau.

Zoals ook kan worden gelezen in het volledige rapport: “The Health Security Committee (HSC) agreed on 17 September 2020 on Recommendations for a common EU testing approach for COVID-19, setting out various actions for consideration by countries when updating or adapting their testing strategies.”.

De resultaten van de evaluatie van onze SARS-CoV-2 Antigeen Sneltest, geproduceerd door de InTec, worden weergegeven op pagina 26 van het rapport:

Een gedetailleerde omschrijving van onze test kan ook online worden gevonden in de EU database genaamd “COVID-19 In Vitro Diagnostic Devices and Test Methods Database“:

Wil je meer weten? Voel je vrij om contact met ons op te nemen!